Jun 6, 2010, 5:05 PM

Покана за разговор 

  Poetry » Love
926 0 19

Няма да говорим за чувства,

ще премълчим онези въпроси,

ще разнищваме книги, изкуство,

наметнали весели пози.

 

Неусетно ще минем към времето –

дават го - все така да вали,

ще обсъдим комшията, дето

се прочу с "биг брадър фемили".

 

Ще разменим визитки велики -

със златни кантове отстрани.

Всички карти отдавна са пики.

Асо купа щe играем с очи.

 

 

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??