7.05.2016 г., 21:31 ч.

Танго 

  Поезия » Любовна
614 1 8

Прекрасна моя синьорита,

във ритъма на „Компарсита”

ведно̀ със теб да съм бленувам -

танго горещо да танцувам!

 

Косите – вихри разпилени,

очите – звездни са вселени,

душа, от страст изпепелена,

прегръдка нежна, споделена!

 

И двама слели тяло в тяло -

се носим в неделимо цяло,

по сцена, от звезди огрята

и ням свидетел е Луната...

 

В целувка устните се впиват,

в дъга телата се извиват...

Цигулка приглушено стене...

Да – за любов дошло е време!

 

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??