14.07.2007 г., 12:16 ч.

Покани ме 

  Поезия
543 0 0

Покани ме с теб в нощта,

да правим разни неща,

само ние, боси, на брега,

да гледаме луната,

да броим ний звездите!

 

Покани ме, вятъра с косите ми да играе

под ритъма на шумните вълни,

да танцуваме до първи петли

като невинни, влюбени души!

 

Покани ме в пясъкът да се крием,

безследно да изчезнем

и нека светът се чуди какво се случи

с нас в онази тайнствена нощ!

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??