31.08.2007 г., 0:23 ч.

Покори ме!!! 

  Поезия
828 0 8
Погали ме!!!
Тъй както морският бриз
вечер гали скалата самотна.
Бъди нежен със мен като утринна капка роса
Покори ме!!!
Бъди в тоз скучен свят
присъда за мен доживотна...
По силуета ми с устни рисувай горящи сърца.

Люби ме!!!
Като дъжд метеорен
разбий се във моята вечност.
В страстен танц въвлечи ме,разтопи тишината.
Прегърни ме!!!
Нека в полет соколен
бъдем с тебе обречени
да сме в плен на магията покорила сърцата.

© Яница Ботева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??