5.04.2009 г., 20:33 ч.

Полет 

  Поезия » Пейзажна
797 0 0

                                       С благодарност към П.

                                       за прекрасното преживяване

 

                         ПОЛЕТ

 

   Мечтите ми - безбрежен океан.

   Към тях летя с крило на параплан

 

   и погледът ми непознати хоризонти стига,

   докато термика нагоре като птица ме издига.

 

   Когато във тандем летиме с теб двамина,

   като вулкан изригва в мен адреналина.

 

  Чуден бряг над нас рисуват облаците бели.

   Тих пристан в тях едва ли ще намерим.

 

© Галина Белинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??