22.08.2008 г., 21:06 ч.

Полет 

  Поезия
857 0 4

 

Като  волна  птица  политам

   в  небесата,

  като  самодива  скривам  се  

   в  гората.

 

 

                              Прегръщам  свободата, реейки се      

в небесата.

                              Искам да крещя, да  дивея  и 

  всеки миг да изживея - за последно.

                                                                                    

                               Да  докосна  всичко  аз желая 

                               и  до пропастта  да се изправя!

                               Да живея  на  ръба, смеейки се

на смъртта!

 

 

Духа  си аз да  възвися  в  покоите

                                на рая, докосвайки  безкрая!

© Дияна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??