Всяка любов е различна
или пламти, или тлее,
тиха или неприлична,
вечно в сърцата живее.
Всяка любов е планета
малка или необятна,
ярка горяща комета
или звезда непонятна.
Всяка любов е стихия
гибелна или спасява.
Една е силна магия,
друга без жал разрушава.
Всяка любов е палитра
с неповторими пастели.
Всяка любов е молитва -
полет на гълъби бели.
© Наташа Басарова Всички права запазени
полет на гълъби бели."!