Jun 10, 2023, 12:16 PM

Полет на гълъби бели 

  Poetry » Love
218 3 1

Всяка любов е различна

или пламти, или тлее, 
тиха или неприлична,
вечно в сърцата живее.

 

Всяка любов е планета
малка или необятна,
ярка горяща комета
или звезда непонятна.

 

Всяка любов е стихия
гибелна или спасява.
Една е силна магия,
друга без жал разрушава.

 

Всяка любов е палитра 
с неповторими пастели.
Всяка любов е молитва -
полет на гълъби бели.

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??