5.08.2020 г., 14:01 ч.  

Полет над кукувиче гнездо 

  Поезия » Друга
358 0 0

Колко страдания те преживяват,

често се гаврят с тях,

често с тях се подиграват

жестоки хора, как не ги е грях?

Тези хора са уж "нормални",

а аморално постъпват

и с делата си кални

етичните граници престъпват.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??