28.10.2004 г., 1:57 ч.

Полет през Октомври 

  Поезия
1013 0 1

Избяга отново, а и аз не дойдох
когато трябваше с теб да остана.
после ми даде табелка "игнориран"
дървена, с метален обков

Не, наистина не съм виновен,
че черна прелетна птица съм аз
мигрирам от изток и юг към север и запад
и за това не съм в нито един клас

Ако пак ти потрябвам - нещото
просто свирни и ще падна
уморен, мръсен, с ранено крило
и мечтаещ да си гладна

Последното, което ще ти кажа аз 
Преди да задоволя твоите навици
е "сложи буркан с моята душа Любов"
на малката книжна полица

© Милан Миланов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??