15.10.2017 г., 14:45 ч.

Полети със мен ! 

  Поезия » Любовна
430 0 0

Полети със мен !

 

Виж, цялата преливам от Любов,
сърцето ми от Обич силно бие,
Ела - мой нежен благослов -
и нарисувай с устни мойто име !

 

Прегръщай ме и полети със мен !
В душата си ми приготви постеля !
За мен си Принца прероден
дошъл от звездната вселена !

 

ЛъЧиста

 

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??