4.05.2017 г., 18:10 ч.

Поличба 

  Поезия » Любовна, Философска
446 2 0

***

 

Ще полудееш

Няма друг  начин

Ще полудяваш по малко

бавно и с големи мъки

ще полудяваш 

за очите му, гласа, 

пръстите, аромата,

за малкото пъти,

които те докосваше,

за нацупената му физиономия, 

усмивката му.

На фази е тази болест,

когато осъзнаеш лудостта си

ще кажеш:

– Не полудях напразно.

© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??