24.01.2008 г., 2:21 ч.

Политане на чувства 

  Поезия » Любовна
593 0 2

Дъжд от любовни целувки се свличаха по мен.

Цапах те, като десерт.

Политах през стъклото.

Галих те.

Държах те палово.

Увивах се като паяжина.

Римувах те с вятъра.

Преобразявах те на мече.

Свивах се на парче лед.

Докосвах те с усет.

Рових се из мислите ти.

Разнежвах те страстно с езиче.

Политнах към езорото ни...

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??