Дъжд от любовни целувки се свличаха по мен.
Цапах те, като десерт.
Политах през стъклото.
Галих те.
Държах те палово.
Увивах се като паяжина.
Римувах те с вятъра.
Преобразявах те на мече.
Свивах се на парче лед.
Докосвах те с усет.
Рових се из мислите ти.
Разнежвах те страстно с езиче.
Политнах към езорото ни...
© Десислава Танева All rights reserved.