6.03.2024 г., 13:35 ч.

Политически сюнет 

  Поезия » Хумористична
167 0 0

 

Работеха, работеха безспир,
но не за вас – за своя келепир.
На Изток, Запад ганьовци със хъс 
подлагаха за келепира гъз.

 

Не своя, вашия, глупаци бедни, 
и затова в Европа сме последни
по доходи, законност , ала – първи 
по смъртност без проливане на кърви.

 

Измираме си кротко не разбрали, 
че мутрите ни правят на абдали.  

 

Уж леви-десни, уж евроатланти 
петимни за права и свободи, 
но винаги готови за аванти,
щом може нещо да се уреди.

 

© Димитър Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??