25.05.2016 г., 20:19 ч.

Полунощ 

  Поезия » Любовна
358 0 1

В полунощ
часовника целувам
и броя до три, 
за да ми се сбъднеш ти. 
До мен си, 
а те искам, 
не спирам да желая
всяка твоя част. 
До мен си, 
а няма край
помежду ни
тази страст. 

 

Гореща е, изпепелява, 
само крачка и ще изгорим, 
но от това не се лишавай, 
от пепелта ще се възродим. 
Любовта ни ще тлее, 
вечно ще бъде така, 
никой не ще посмее
в живота ни да внесе тъга. 

 

Любими мой, 
ние сме влюбени,
значи съществуваме. 
Или живеем за любовта?
Казваш, че няма съдба, 
но аз вярвам, 
че тя ни събра. 
Аз знам какво любов е, 
защото ти ми я показа. 
Ти си моята любов, 
значи ти си 
живота. 

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??