13.05.2011 г., 21:45 ч.

Полунощ 

  Поезия » Еротична
1371 0 9

Нарича се "Полунощ" и е част от моите еротични стихове... Акварелът е на един вече познат ви майстор - Андре Коон.
Искрено се надявам да ви хареса...
Б.

 

Чаша вино…

Напълнена

догоре

с твоя поглед.

Искри,

които късат

и разпръскват

на бездумия

Ефира…

Нощта,

покой дарила

в масленозелено

от надничащи

в прозореца

прегърнати борове,

дето

галят Вятъра

сред уморени

клони в пълнолуние…

Нека…

Нека нищо  да не

спира!

Нали?

Нали не е

безумие?

 

Б.Калинов

12.05. 2011г.

Пловдив.

 

© Борис Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??