15.10.2009 г., 12:48 ч.

Полуреалност 

  Поезия
636 0 6

Научих се да бъда Пепеляшка

... полуреална и полуизмислена

в скучен свят... в стени от пушеци...

с очи усмихнати -

душа до лудост празна...

Преглъщах се...

и себе си...

и всички псевдопринцове..

Недообичана...

полуразбрана

тръгвах си от всички балове...

... Не стигах до каляските

преди да станат тикви...

раздрах мечтите си

от търсене на вярното...

Скучна бях... и съм...

до сивота измачкана...

От пусто в празното...

... преливам се...

По мярка станаха ми

всичките пантофки...

но всички... студено-стъклени

и призрачно самотни...

Изстинала съм вече от очакване...

от бурни чувства...

даже спряла съм да чувствам...

себе си...

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??