2.05.2016 г., 1:13 ч.

...Помисли за мен... 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
704 1 10

...Помисли за мен...

 

 

Когато си неориентиран,

и чувстваш се загубен

просто помисли за мен-,

ако Света ти започва

да се срутва

криворазбран

и Земята да го поглъща тръгва -

ако една единствена сълза

вземе ти Гласа

и скъса ти Сърцето...

Когато приютило те е Небето

засмян и окрилен,

защото си обичан и обичаш,

показал Свободата...

опознал Болката -

ако нуждаеш се от съвет

и утешение...

не забравяй , че съм тук-

ако липсва ти „Обичам те”

знай - Обожавам те!

Когато търсиш си

дозата късмет

или прегръдката безкрайна-

запомни

Съдбата решението си

носи винаги

нарежда всичко по местата...-

ако изпиташ Страх

да продължиш,

просто оттласни се

от Затвора

и както можеш замечтай...

помисли си също

за това...-

че и аз мисля за теб,

когато съм наранена,

обичаща и обичана,

излекувана...,

че съм щастлива

когато си себе си...!

...

Благодаря ти...

за мислите,

за чувствата...,

за...всяко едно...

ти си...!

 

 

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??