...Помисли за мен...
Когато си неориентиран,
и чувстваш се загубен
просто помисли за мен-,
ако Света ти започва
да се срутва
криворазбран
и Земята да го поглъща тръгва -
ако една единствена сълза
вземе ти Гласа
и скъса ти Сърцето...
Когато приютило те е Небето
засмян и окрилен,
защото си обичан и обичаш,
показал Свободата...
опознал Болката -
ако нуждаеш се от съвет
и утешение...
не забравяй , че съм тук-
ако липсва ти „Обичам те”
знай - Обожавам те!
Когато търсиш си
дозата късмет
или прегръдката безкрайна-
запомни
Съдбата решението си
носи винаги
нарежда всичко по местата...-
ако изпиташ Страх
да продължиш,
просто оттласни се
от Затвора
и както можеш замечтай...
помисли си също
за това...-
че и аз мисля за теб,
когато съм наранена,
обичаща и обичана,
излекувана...,
че съм щастлива
когато си себе си...!
...
Благодаря ти...
за мислите,
за чувствата...,
за...всяко едно...
ти си...!
© Лили Вълчева All rights reserved.
знай - обожавам те!/
просто оттласни се
от Затвора
и както можеш замечтай..."