Не мисли за мен, когато си сам,
току виж си се влюбил
в далечното минало.
Не искай в съня ти боса да тичам.
Между мен и теб отдавна любовта
е изстинала.
Не можеш да спреш времето,
да го изтръгнеш като белия косъм
в косите си.
Да търсиш безброй причини,
не можеш.
Между мен и теб отдавна любовта
е изстинала.
И дори да удавиш мъката
в чаша с вино -
на гърлото ти ще присяда
горчилката.
И когато избягваш женските
погледи...
Помни!
Любовта между мен и теб
е отдавна изстинала.
© Jivka Koleva Всички права запазени