Jan 19, 2010, 11:34 AM

Помни 

  Poetry » Love
495 0 2

Не мисли за мен, когато си сам,

току виж си се влюбил

в далечното минало.

Не искай в съня ти боса да тичам.

Между мен и теб отдавна любовта

                        е изстинала.

Не можеш да спреш времето,

да го изтръгнеш като белия косъм

                      в косите си.

Да търсиш безброй причини,

                      не можеш.

Между мен и теб отдавна любовта

                      е изстинала.

И дори да удавиш мъката

                      в чаша с вино -

на гърлото ти ще присяда

                      горчилката.

И когато избягваш женските

                     погледи...

Помни!

Любовта между мен и теб

е отдавна изстинала.

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Щастлива съм,защото има готини хора като тебlongin
  • Ах тази уж истинала любов сякаш още пари а.Ако я няма, не е била истинска не съжалявай.Прегръдки!!!
Random works
: ??:??