28.09.2007 г., 14:03 ч.

Помни ме 

  Поезия
662 0 2
Когато очите ми завинаги се затворят.
Когато вратата към вечния живот се отвори.
Моето сърце ще бие пак и ще виждат моите очи,
само ако на този свят съществуваш ти!

Бих се чувствала спокойна, само като знам,
че ти някъде щастлив си там.
И без проблем минават твоите дни...
щастлив, щастлив бъди!!!

Но само едно не бих ти простила
и болката ще се разкъсва в мен.
Че може да ме забравиш някои ден.
Ще ме боли, че не е оставило следа моето сърце
и избледняло е вече мъртвото лице!!!

© Красимира Бакалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??