25.01.2016 г., 21:06 ч.

Помниш ли... 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
717 1 0

Помниш ли моментите на слънчево лято
                     когато аз бях тук и се смях?
Помниш ли моментите на студена зима
                     когато ме нямаше тук и страдах?

Помниш ли момента когато те прегърнах за първи път?
Политнаха ли ангели посред денят бял
                                     слънцето, греещо към моето лице
ангели, пърхащи в моето затоплено сърце.

Ще стопи ли слънцето мракът на нощта?
Ще ме събере ли с теб отново във вечерта?

Ще ме дариш ли с миговете най-прекрасни,
с които даряваш ме всеки ден когато съм с теб?
Ще ми подадеш ли ръка отново когато падам
                            падам, духовно, в краката ти?

Моля се на Господ да остана с теб този ден,
да прекарам живота си с теб, да посветя
стиховете, писани в зимната вечер
зимната вечер на черната нощ

Нощ на сълзи изплакани, на блянове несбъднати
На мечти намечтани, на надежда умряла,
умряла отдавна
....с мене в нощта.

© Калоян Живков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??