22.10.2017 г., 22:42 ч.

Помниш ли 

  Поезия » Любовна
284 0 2

 

А някога
тъй силно те обичах.
Превърна се
във моя слънчев лъч,
който посред бяла зима
стопи снега, стопи леда.
Но всичките сезони
за миг се разпиляха.
И лист по лист
окапа любовта.
И сякаш някой 
с нож проряза 
две влюбени сърца.
А тез сърца 
били са наши
и днес
след толкова лета
си спомних 
онзи ден, когато
бе стоплил моята душа.
Защото днес
сме двама непознати.
Как бързо живота се мени.
А някога тъй силно те обичах...
Спомняш си нали?

 

Християна Рачева 

© Християна Рачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??