15.06.2018 г., 19:48 ч.  

Помниш ли 

  Поезия » Любовна
290 1 1

Помниш ли

 

Помниш ли ти първата целувка

там край езерото, на брега?

Помниш ли и нежната милувка,

щом погалих твоята коса?

 

А вкусът на устни зажаднели

с дъх на разцъфтял малинов цвят?

Помниш ли очите закопнели,

търсещи любов във този свят?

 

Помниш ли как после на тревата

любихме се с теб за първи път?

Помниш ли как тръпнеха телата,

искаха в нощта да полетят?

 

Искам, но не мога да го върна!

Помня, но отдавна бе това!

Тук не си та пак да те прегърна!

С тебе си отиде любовта!

 

Само споменът за мен остана,

вътре в мен не спира да боли!

Като огън нощем ме изгаря,

денем като пепел ми горчи!

 

15.06.2018г.

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравления ! Подредено... Чувствено...Истинско...Неповторимо...Разтърсващо душата...
Предложения
: ??:??