13.07.2023 г., 8:41 ч.

Помниш ли... 

  Поезия » Любовна
242 0 0

       

        Помниш ли...                                                                           

 

Помниш ли мене и нашата среща,

помниш ли лунното звездно небе

и на лицето следата гореща

нежно оставили мойте ръце?

 

Искахме с тебе да бъдем щастливи

и да е вечно при нас любовта.

Бързо минаваха нощите летни

и прелетя покрай нас младостта.

 

Ала когато напролет липите

пръскат навред пак златист аромат,

може би с теб ще си спомним за дните –

неповторими, вълшебни на цвят.

                  Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??