20.06.2008 г., 20:28 ч.

Помниш ли ме? 

  Поезия » Любовна
1163 0 23
Помниш ли ме?

Отваря ли си скоро албума
или стои прашен в онзи стар шкаф?
След раздялата ни често ли ме сънува
или отдавна забрави за моя смях?

Спомняш ли си очите ми,
както аз твоите за миг не забравих?
Толкова хубаво сини,
че да ми напомня за тях небето заставих!

Спомняш ли си за нашите срещи,
изпълнени с романтични слова?
Пазиш ли някои от моите вещи?
Докато ги гледаш, чувстваш ли малко тъга?

Мечтаеш ли как те докосвам,
как с целувка сгрявам деня ти,
а после за миг не те изпускам,
за да не загубя от ревност съня си?!

Отваря ли си скоро албума
или стои прашен в онзи стар шкаф?...

© Просто Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??