25.09.2018 г., 12:38 ч.

Помня те 

  Поезия » Любовна
480 1 1

Помня всяка сутрин рано като ставах,

как откривах Гърция в очите ти.

Помня всяка сутрин рано

като ставах в очите ми надежда,

душата ми проглежда.

Всичко просто свърши,

тъй внезапно спря.

Сърцето ми се счупи сякаш е кристал.

Надежда  отново не ще намеря,

моята надежда беше ти.

Беше огънят в лютата зима,

бе година незабравима.

© Гълъбчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??