Помня всяка сутрин рано като ставах,
как откривах Гърция в очите ти.
Помня всяка сутрин рано
като ставах в очите ми надежда,
душата ми проглежда.
Всичко просто свърши,
тъй внезапно спря.
Сърцето ми се счупи сякаш е кристал.
Надежда отново не ще намеря,
моята надежда беше ти.
Беше огънят в лютата зима,
бе година незабравима.
© Гълъбчето All rights reserved.
Хареса ми.