11.11.2008 г., 11:41 ч.

Помня те 

  Поезия » Любовна
676 0 4
Помня те още!
Не те надживях!
Не се и опитах!
Душа пропилях!

Решение търся в моята глава.
Ходя унила, пълна с тъга.

Очите ти помня,
ръцете по мен
малко ми трябва
да рухна съвсем...

Спасение чакам, от где ли - не знам.
На силна се правя, но май ще се предам.

Не ще надживея такава любов
и тебе ще търся във всеки по-нов.
А ти ще ме търсиш ли?
Мила, добра...

Каква е гадна само тази съдба...

Надявам се само,
че някой си ден
в друга ще видиш частица от мен...
И ще те бодне в сърцето голямо
и ще търсиш мен само...

И дано се срещнем тякъде там...
Тогава всичко, което изпуснах, сега ще ти дам!

Помня те още,
не те надживях,
опитах се...
но не успях!

10.11.08

© Поли Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??