Небето искам да ти дам със всичките звезди
и може би нейде там мой ще бъдеш ти.
Любов в сърцето си тая, но от страх
не мога да призная.
Искам пак на тебе да я дам,
но губя се из мрака на безкрая.
Душата ми крещи и стене, подсказва ми, че губя те,
че нямам време.
Не ме оставяй тук, сега да се откажа
света за теб с един замах ще смажа.
Погледни в зелените очи и вземи това,
което е за теб.
Музика в миг ще зазвучи
и ще тръгнем в двама в пътища навред...
© Ивичка Всички права запазени