2.08.2021 г., 21:43 ч.  

Помощ! Обича ме! 

  Поезия » Хумористична
274 5 6

От жегата главата ми блокира.
А зиме пък замръзва – все беля.
Обърнах го на цаца и на бира,
съвсем от мен мъжът ми побеля.

 

И неопран, и гладен, и небръснат,
чорапите – кой черен, кой зелен.
Нагъва копърки, а като втръснат,
на сандвичи с кайма е всеки ден.

 

След две-три бири, карам го на песен,
котакът вече не е принц и цар.
И весел е животът, и е лесен,
и от мигрената да имам кяр.

 

Решил мъжът ми вчера да се беси,
да видя искам – сто и три кила. :)
Омръзнали му риба и принцеси,
обичал ме, кралица съм била.

 

Така едва не се пропих горката,
той юли е виновен за това.
И вече ме обичат, най-добрата
съм – ако не – боли ме пак глава.

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??