5.08.2018 г., 22:42 ч.

Поне нощта си имам дълга.... 

  Поезия
404 0 0

Нощта изслуша ме и днес,

даже с моя ритъм тя заплака,

и отново чувствам стария копнеж

до ранна утрин пак да плача,

сълзите пробват да отмият болката събрана. Сърце прости ми, моля те и този път,

не исках тъй да става,

не исках пак да страдаш,

но ето че отново ти проплака.

Колко сили ти остават?

Моля се да си издръжливо ,

да не спираш да се бориш

срещу болката от този свят.

И нощта проплака с мен

и бърше моите сълзи ,

изслуша цялата история

и започна тя да плаче  .

Поне нощта си имам дълга

да бърше потеклите сълзи!

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??