''Понякога''
Коя си ти, аз не зная.
Не зная и сигурно няма да знам.
Мислех си много и чак накрая
разбрах, че не трябва да съм сам.
Уникална си и си страхотна,
а понякога - примерно сега -
ме караш, дори и да не искам,
пак да съм щастлив и много див.
А я кажи, кой е онзи,
с когото те видях онази вечер.
Като видя, че ти си с друг,
небето потъмня, сякаш настъпва нощта.
© Кою Коев Всички права запазени