20.04.2013 г., 11:18 ч.

Понякога 

  Поезия » Любовна
587 0 0

Понякога, само понякога сълзите падат горещи,
понякога само се сещам за нашите бъдещи и минали срещи.
Понякога, само понякога си спомням лъжите красиви,
понякога само губя себе си в сенките сиви.

Понякога, само понякога вечер се разхождам в парка сама,
понякога искам да бъде птица с крила.
Понякога, само понякога те викам в съня красив,
понякога човек само изглежда щастлив.

Понякога, само понякога те търся навсякъде аз,
понякога си мисля за това между нас.
Понякога, само понякога човек обича без задръжки и резерви,
понякога само се влюбваме, готови за грешки.

Понякога, само понякога те викам в своя ден,
понякога искам да крещя "Какво е любовта?".
Понякога, само понякога светът става неприветлив и мрачен,
понякога зад щастливата маска се крие самота.

Понякога, само понякога ми липсваш, не винаги,
само през цялото време.


                             В посвещение на една загинала истинска детска любов

© Ралица Велева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??