3.05.2012 г., 0:04 ч.

Понякога 

  Поезия » Любовна
701 0 0

Понякога си мисля,

че съм техният отговор

с кого трябва да са,

a не дали с мен.

 

Понякога тайно надничам

дали те променили са се.

Желаейки да предричам

как самосъжалявали са се!

 

Понякога им мисля и злото!

Това ме прави жалък, знам!

А кой изобщо ще мисли за моето?

За моя малък полу-срутен храм.

 

Приятели, познати, врагове -

това е просто кръг.

Какво остава в центъра?

Надявам се – моето и твоето сърце!

© Дан Дан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??