8.10.2019 г., 23:55 ч.

Понякога 

  Поезия » Любовна, Философска
766 1 2

Понякога ще идвам да те виждам

и ще присядам

мълчешком...

от тъмното на своята съдба 

ще пратя

сноп от нежност ...

 

и ако искаш - 

после ме обичай...

безименно и просто ...

в тишина.

 

аз няма да надничам 

в твоите зеници...

ще броя малките неща

-

 

и ако искаш после ме обичай ...

 

такава ...

          Друга

                    .... малко по-добра!

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??