1.07.2020 г., 10:55 ч.  

Понякога 

  Поезия » Любовна
447 1 3

Понякога,
когато преболи,
в съня си ще те пускам
за да те погледам.
С крило на пеперуда
ще те галя.
Със слънчев лъч
ще те прегръщам.
Сълзите си в снежинки
ще превръщам,
за да си с мен...
Понякога,
когато преболи...

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??