5.08.2020 г., 7:48 ч.

Понякога 

  Поезия » Любовна
503 0 0

Искам да ти пратя целувка по вятъра,

понякога не става през компютъра. 

Понякога искам учените да направят

машина на времето, за клонинги

или телепортация. 

 

Понякога липси и мисли ме товарят

и искам машина, по-скоро третата. 

Понякога сама във тълпата

вървя и чувам, но мълча, не говоря. 

 

Понякога ме обзема самотата, 

моя редовна и вярна компания. 

Понякога шумът на листата

ме кара да си пожелавам желания. 

 

Понякога, а всъщност честичко,

а всъщност винаги, това желание си ти.

Понякога, макар и за мъничко,

целувка по вятъра към теб лети. 

© Фатиме Шахин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??