1.06.2008 г., 21:23 ч.

Понякога харесвам самотата 

  Поезия
676 0 6

 

 

Понякога харесвам самотата

 

Когато самотата ме превземе

и чувствам се на края на света,

все мисля, че за миг ще ми отнеме

най-ценното от всичко – гордостта.

Но виждам, че тя вместо да ми вземе

ми дава време – размисли и страст...

По-жива в самотата съм – без бреме,

по-искрена и най съм вече аз!

Понякога харесвам самотата,

но всеки път се плаша от самотност!

Не е ли самотата свободата

на тайнствена, неразгадана общност?!

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??