4.04.2010 г., 19:56 ч.

Понякога... когато 

  Поезия » Любовна
1023 0 19

Понякога...

дори когато

се усмихваш скришом.

Понякога,

дори когато

не усещам в себе си

поредния ти удар на сърцето.

Понякога,

дори когато...

но в мислите си пазя

твоята усмивка плаха,

и бързеите на кръвта ти.

И нежността ти...

Понякога,

когато с поглед ме докосваш...

Понякога...

И винаги тогава

разбирам, че ми липсваш...

Много!

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??