Apr 4, 2010, 7:56 PM

Понякога... когато 

  Poetry » Love
1035 0 19

Понякога...

дори когато

се усмихваш скришом.

Понякога,

дори когато

не усещам в себе си

поредния ти удар на сърцето.

Понякога,

дори когато...

но в мислите си пазя

твоята усмивка плаха,

и бързеите на кръвта ти.

И нежността ти...

Понякога,

когато с поглед ме докосваш...

Понякога...

И винаги тогава

разбирам, че ми липсваш...

Много!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??