24.06.2017 г., 14:08 ч.

Понякога ми липсва.. 

  Поезия » Любовна
348 2 3

Понякога ми липсва..

 

В какъв ли цвят са твоите завивки?
Обичам черно с лѝлаво и бяло.
В леглото - ти, с изящните извивки
и страст по съвършеното ти тяло..

 

Претенции аз нямам за бельо,
косата ти прибрана да е с шнола.
На ролки да си, с чехли. Все едно -
но най те предпочитам чисто гола..

 

Аз знам, че ще е много позитивно,
защото ще се любим в много пози.
А моето желание за ефективност
ще сложа в стих с букет червени рози..

 

Ще дойда до вратата и ще вляза,
цветята в някой ъгъл остави.
Не им прилича скъпа ваза
в един буркан с вода ги натопи.

 

Най-много винаги ми липсва -
едно свенливо твое - "искам те".
Аз никога и нищо не изисквам,
освен да прочетеш какво съм писал..

 

И в твоите завивки да заспивам,
наистина цветът е без значение.
Когато стана сутрин - да ти липсвам
Обичам те! До лудост. Без съмнение..

 

Danny Diester
Diester's Poetry
15.06.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много еротично, хареса ми, Дани!
  • Благодаря ти, Алекс! Извън орбитално ми е!
  • Свенливото " Искам те" е едно от най-силните женски оръжия, направо те запраща извън орбита ) Много непретенциозно пишеш, Дани! Мн ти се радвам! Обичай и твори! Поздравявам те!
Предложения
: ??:??