26.06.2008 г., 22:50 ч.

Понякога... но само в спомена 

  Поезия » Любовна
779 0 1

Мечтата ми умря...

                 Но понякога в спомена се докосваме.

Небрежно се разминавахме (приживе) -

                                                с малко тъга.

Но понякога -

                      случайно се срещаме в спомена...

     (и аз тихичко я докосвам...

                                                   дърпайки струната на тъгата)

© Биляна Николаева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??