8.11.2005 г., 23:44 ч.

ПОНЯКОГА ПРОСТО...БОЛИ... 

  Поезия
1443 0 5

ПОНЯКОГА ПРОСТО...БОЛИ...

Понякога се страхувам...

и често сънувам кошмари.

Понякога се линчувам,

и не спирам в тунел да пътувам.

 

Понякога ледено свежа съм

и така- заскрежена горя.

Но понякога глупаво нежна съм,

като пале пред тебе стоя.

 

Често от себе си плаша се,

когато без рана кървя.

И често разпитвам за всичко  душата си,

когато остана самотно сама.

 

И честно, умирам от страх,

когато тя ми мълчи.

Тогава посипва ме прах

и ничии не виждам очи.

 

Понякога събаря ме вятър.

Понякога и перцето ужасно тежи.

Понякога отричам земята.

А понякога просто...боли...

© Поля Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??