10.04.2016 г., 19:11 ч.

Понякога се рониш... 

  Поезия » Любовна
448 0 0

Понякога се рониш от небе,
което е покълнало във мене. 
И сънища не спираш да крадеш,
даже и от слънцето ми денем.

 

Тогава си изгаряш във сърце,
което си обикнала пред Бога.
Прощавам ти за страшния грабеж,
но моля те - не казвай "сбогом"!
 

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??