Понякога се рониш от небе,
което е покълнало във мене.
И сънища не спираш да крадеш,
даже и от слънцето ми денем.
Тогава си изгаряш във сърце,
което си обикнала пред Бога.
Прощавам ти за страшния грабеж,
но моля те - не казвай "сбогом"!
© Аз All rights reserved.