28.12.2016 г., 7:48 ч.

Понякога си мисля... 

  Поезия » Любовна
615 3 7

Понякога си мисля, че те имам.
Понякога усещам, че греша.

Химера ли е някаква - не виждам?

Нямам ли те или те държа?

 

Дали си приказка любима?

Или неочакван розов блян?

Любовта понякога е мнима.

Любовта понякога е свян.

 

Каквото и да си те искам!

И вопъл, стон, и зъл дух, чер.

До себе си силно те притискам,

отворила душата си безмер. 

© Нели Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??