1.05.2015 г., 0:08 ч.  

Понякога си тъжна 

  Поезия » Любовна
533 0 2

Понякога си тъжна, понякога щастлива,

усмихваш се небрежно, а после мъничко крещиш.

Като червена роза – изящна, но бодлива,

и без да осъзнаваш винаги блестиш.

 

Поглеждам те и вече ярко като слънце грея,

за миг сърцето ми забравя да тупти.

И в този миг мечтая вечно да живея,

пък ако ще душата ми да изгори.

© Лъчезар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??